Over mij

Hey wat leuk dat je komt kijken!

Ik ben Moniek van Papier en Lint, de webshop met de leukste kadoverpakkingen, kadodecoratie en stationery. (En inmiddels ook hele toffe brievenbuskadootjes!)
Een aantal jaren geleden, na een vervelende periode (oa burnout), besloot ik het roer om te gooien en alleen nog dingen te doen waar ik blij van word.

Als kind was ik altijd al heel creatief en knutselde ik graag. Als ik een kadootje voor mezelf mocht uitzoeken koos ik meestal voor schrijfsetjes, briefpapier of stickers. Ik spaarde het allemaal. Ook vond ik het altijd super leuk om kadootjes zo feestelijk mogelijk in te pakken, dat doe ik nog steeds, daar haal ik zoveel plezier uit.

Op een dag bestelde ik online een inpakset en toen ik deze opende, werd ik net weer zo blij en enthousiast als dat ik dat vroeger als kind ook kon zijn. Wat een gezellige inpakspulletjes bij elkaar, super leuk om te combineren en heerlijk om weer eens creatief bezig te zijn. Ik voelde dat dit het was, hier moest ik iets mee. 

Dat was de start van Papier en Lint! Niet lang daarna volgde ook de webshop, een droom die uitkomt. Nu kunnen jullie, net als ik, ook gaan genieten van mooie inpakspulletjes,toffe kadootjes maken en raak je wellicht geinspireerd door de inpaktips die ik laat ik zien op Instagram. 

Door jullie geweldige bestellingen kan ik nu mijn droom verder uitbouwen, super bedankt!

Neem gerust een kijkje in de webshop en heb je een vraag/suggestie, stuur me een berichtje.

Liefs Moniek

 

Benieuwd naar inpakinspiratie, tips en wil je op de hoogte blijven van toffe acties?
Volg me op Instagram @papierenlint  en vergeet je niet in te schrijven voor de nieuwsbrief!

 

© 2020 - 2023 Papier en Lint | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel